Personvern

Dette nettstedet drives av Brandtzæg Kommunikasjon med postadresse Postboks 5560 Hatlane, 6024 Ålesund. Vi driver en rekke nettsteder, og noen av disse gir deg mulighet til å registrere deg eller på annen måte oppgi personlige opplysninger om deg selv. Det er mulig at registrering kreves for at du skal få tilgang til enkelte funksjoner eller kampanjer. Denne personvernserklæringen forklarer hvordan disse opplysningene brukes, og hvordan du kan kontakte oss hvis du er bekymret eller har spørsmål.

1. Hva slags opplysninger samler vi inn?

Hvis du velger å registrere deg på nettstedene våre, er det mulig at vi ber om opplysninger som navn, e-postadresse, postadresse, alder, kjønn, telefonnummer og produktopplysninger. Nettstedene våre kan inneholde valgfrie spørreundersøkelser, som utber dine synspunkter om diverse produkter og tjenester. Hvis du laster ned innhold fra våre nettsteder, sjekker vi maskinvaredetaljer på datamaskinen din automatisk. Hvis du bruker gruppeverktøy, er det mulig at vi lagrer innhold og kommunikasjon som du sender og mottar, og vi reserverer rettighetene til å overvåke din kommunikasjon. Det er også mulig at vi registrerer aktivitet og personlige preferanser under dine besøk på våre nettsteder (se «Informasjonskapsler» nedenfor).

Pass på at du har tillatelse før du sender oss andres personlige opplysninger (For eksempel ved verv-en-venn-kampanjer). Pass på at alle personlige opplysninger du oppgir er korrekte og oppdaterte, og si fra til oss hvis endringer skjer.

2. Hva gjør vi med informasjonen vi samler inn?

Vi bruker informasjonen vi samler inn på flere måter:

  • Til drift av nettstedene, og for å kunne gi deg informasjonen og tjenestene du ber om, inkludert nedlasting, chatterom, nyhetssider, kampanjer og konkurranser
  • Til å håndtere dine forespørsler til kundestøtte
  • Til intern analyse og forskning, slik at vi kan forbedre nettstedene og andre produkter og tjenester
  • Til å sende administrative e-poster (hvis du for eksempel glemmer passordet ditt)
  • Til å forhindre og oppdage bedragersk bruk og misbruk av våre nettsteder eller tjenester

3. Hvem har tilgang til dine opplysninger

I eksepsjonelle omstendigheter er det mulig at vi oppgir dine personlige opplysninger, hvis loven krever det, eller for å beskytte eller forsvare oss selv eller andre mot ulovlige eller skadelige handlinger. Dersom forretningene våre selges eller omstruktureres, er det mulig at dine opplysninger overføres som en del av forretningen.

4. Informasjonskapsler

Noen av nettstedene våre inneholder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som et nettsted sender til datamaskinen din, og som registrerer dine aktiviteter på nett. Vi kan bruke informasjonskapsler på nettstedene våre slik at vi kan tilpasse besøkene dine, forbedre din bruk av enkelte sider ved nettstedene våre, og til å registrere aktiviteten din på nett. Du kan deaktivere informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din, men hvis du gjør det, er det mulig at enkelte funksjoner på nettstedene våre ikke fungerer som de skal.

5. Sikkerhet

Vi iverksetter kommersielt rimelige tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger. Dette inkluderer oppretting av prosesser og prosedyrer som begrenser uautorisert tilgang til eller røping av dine opplysninger til et minimum. Vi kan imidlertid ikke garantere at vi kan fjerne all risiko for misbruk av dine personlige opplysninger ved inntrengere. Oppbevar alle passord for kontoene dine på et trygt sted og ikke gi dem til andre. Du må kontakte oss umiddelbart hvis du blir oppmerksom på uautorisert bruk av ditt passord eller andre brudd på sikkerheten.

Oppslagstavler, chatterom og andre gruppeområder på våre nettsteder er åpne for publikum. Du bør unngå å oppgi opplysninger som kan identifisere deg selv eller andre i disse områdene. Vi er ikke ansvarlige for beskyttelse eller sikkerhet av opplysninger som du oppgir i disse områdene.

6. Barn

Vi forplikter oss til å ta hensyn til foreldres bekymringer angående bruk av deres barns personlige opplysninger. Vi ber alle besøkende under 13 år gamle (eller i noen tilfeller eldre) om å be om tillatelse fra foreldre eller foresatte før de oppgir personlige opplysninger.

7. Kontakte oss

Ifølge loven har du rett til å vite hvilke personlige opplysninger en organisasjon har om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Hvis du vil vite hvilke opplysninger vi har om deg for øyeblikket, kan du kontakte oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vennligst oppgi adressen til nettstedet du registrerte deg på. Det er mulig at vi ber deg om å gi oss bevis på din identitet.

Sist redigert søndag, 26 november 2017 04:52