søndag, 26 november 2017 04:14

Ming-Chi Kuo: forbedret iPhone X produksjon er ikke grunnet lav etterspørsel, men forbedringer i produksjonen

Skrevet av

Denne uken har vi sett en forbedringen av utsendelsestiden for iPhone X til 1-2 uker, og dette har satt i gang spekulasjoner om at Apple sitt nye flaggskip er rammet av lavere etterspørsel.

Ming-Chi Kuo hos KGI Securities hevder derimot at disse spekulasjonene er feil og rapporterer samtidig at Apple har gjennomført store forbedringer innen produksjonkjeden som igjen har ført til den store forbedringen av utsendelsesestimatene.

Det har tidligere blitt hevdet at TrueDepth-kameraet var hovedsynderen for forsinkelser innen produksjonen, mens Kuo rapporterte at det fantes problemer som forsterket grunnet mangel av LTE-antenner.

Kuo rapporterer derimot nå at disse produksjonsproblemene nå i stor grad har blitt løst ved hjelp av å bruke flere leverandører av LTE-antenner og en forbedret produksjon av komponenter til TrueDepth-kameraet. Grunnet bruk av nye leverandører er det forventet at produksjonen av LTE-antenner vil ha økt med 100% i november og deretter en ny økning på 100% i desember. Videre har produksjonen av kamerakomponenter også forbedret seg sammenlignet med forrige måned. 

Videre rapporterer Kuo at Foxconn nå produserer 450.000-550.000 enheter om dagen. Noe som er en enorm forbedring sammenlignet med produksjonen på 50.000-150.000 enheter da iPhone X kom i salg. 

 

Kilde: MacRumors

 

Sist redigert mandag, 27 november 2017 03:04

Skriv en kommentar

Reglene for å kommentere følger "drittsekk"-prinsippet som kort oppsummert er: "Ikke vær en drittsekk." Vær høflig og vis respekt ovenfor andre.